EN HÅLLBAR RIKTNING

Trossa erbjuder konsulttjänster för en hållbar verksamhetsutveckling – från strategisk rådgivning till konkreta lösningar och insatser. 
Vi kombinerar helhetsperspektiv med specialistkunskaper inom miljö, kemikalier, socialt ansvar och hållbarhetsredovisning.

Allt vi gör ska stärka våra kunder och bidra till en lite bättre värld!

 

CSR, hållbarhet, miljö, ansvarstagande, riskhantering, shared value, cirkulär ekonomi, hållbar affärsutveckling...
Det finns många benämningar inom området vi jobbar med. Trossa hjälper till att fylla begreppen med mening och konkret handling.

JUST NU

GLOBALA KOMMUNEN

Globala Kommunen är ett SIDA-initiativ där svenska kommuner satsar på lokalt engagemang i globala frågor – för att bidra till positiv utveckling både på hemmaplan och i världen i stort. 
Trossa är nu stolt samarbetspartner till initiativet! I höst medverkar vi med föreläsningar och workshops på tema Agenda 2030 för näringslivet i flera av de globala kommunerna.

Mer om initiativet här.
 

VÄLKOMMEN RAMI!

Vi har glädjen att välkomna Rami till Trossa.

Rami har stor erfarenhet av hållbarhetsfrågor kopplat till vatten och har arbetat som processledare på Stockholm International Water Institute (SIWI). På SIWI ledde han bl.a. Sweden Textile Water Initiative (STWI), ett prisbelönt samarbete mellan svenska textilindustrin, myndigheter och fler hundratals leverantörer globalt. 

Läs mer om Rami här

AGENDA 2030 och GLOBALA MÅLEN

Vi hjälper er att tolka och tillämpa Agenda 2030 i er verksamhet. Vad innebär ert ansvar och bidrag till de globala målen?

I samarbete med Aktuell Hållbarhet håller vi också öppna heldagsutbildningar om Agenda 2030 ur verksamhetsperspektiv - välkommen!

Läs mer och anmäl dig här:
Inriktning näringsliv den 7 februari
Inriktning offentlig sektor 29 januari.  

vad kan vi hjälpa till med?