Välkommen på frukost 4 SEPTEMBER
- tema Hållbart ledarskap!

Hållbarhetsansvariga ska gärna vara både visionärer, strateger, inspiratörer och ”doers”, med förmåga att förena verksamhetens kort- och långsiktiga mål för hållbarhet, kvalitet och lönsamhet. Komplext. Utmanande. Ofta väldigt roligt och meningsfullt. Helst också i takt och balans med livets alla områden så som hälsa, relationer, fritid, personlig utveckling och ekonomi.

Hållbara verksamheter kan bara byggas och utvecklas av hållbara människor.
Vilka verktyg finns för att balansera den inre och yttre hållbarheten?

I höst erbjuder vår samarbetspartner Nina Johansson, Know your North, coachingprogrammet Sustainable Core. Programmet är till för dig som vill utveckla ditt personliga ledarskap inifrån och ut – för ett hållbart liv och i förlängningen för en hållbar värld. Under det här frukostmötet ger Nina en tankeväckande introduktion till hållbart och personligt ledarskap med utgångspunkt i egna erfarenheter, samt presenterar programmets syfte, upplägg och mål.  
Ta tillfället att inleda hösten med lite ny kunskap i spännande och viktigt ämne!

Nina har själv bakgrund som hållbarhetsstrateg och är internationellt certifierad coach. Mer om henne och Know your North www.knowyournorth.se 

NÄR?

Onsdag den 4 september, 2019
7.30 - 8.00     Frukostmingel 
8.00 - 9.00     Presentation och diskussion
 

VAR?

Hos oss på Trossa, Birger Jarlsgatan 37, Stockholm

ANMÄLAN?

Senast fredag den 30 augusti. Antalet platser är begränsat varför anmälan är bindande. Seminariet är kostnadsfritt men vid uteblivet deltagande debiteras 500 kr.

Varmt välkommen!